woensdag 11 augustus 2010

Weer thuis

Op dinsdag pakken we al vroeg onze kampeerspullen in, maar nu voor de allerlaatste keer. Toch wel een raar idee dat we over een paar uurtjes thuis zijn. Zelfs Bas lijkt het aan te voelen dat er iets gaat gebeuren, want hij loopt tegen zijn gewoonte in continu te jengelen. Mijn fietsroute volgt grotendeels de Maas en aan het begin van de middag ben ik terug aan de Bekkersstraat nummer zes in Arnhem. Ik ben zelfs eerder dan Jacqueline, die weer ergens uitgebreid koffie heeft zitten drinken. De ontvangst is hartelijk door een aantal buurtjes en ook mijn schoonouders staan ons al voor de deur met kippensoep op te wachten. Als ik de huiskamer inloop lijkt het alsof ik in een vreemd huis ben. En dan zit het er dus op...

Als ik zo terug kijk dan hebben we een fantastische tijd gehad, maar dat hebben jullie allemaal kunnen lezen volgens mij. Gelukkig hebben we alles zonder ziekte of andere calamiteiten kunnen doen. Dat is toch wel het allerbelangrijkste. Het was voor ons spannend om te zien hoe Bas op de elke keer veranderende omgeving en omstandigheden zou reageren, maar dat is echt super gegaan. Volgens mij had ook hij er nog geen genoeg van. En niet in de laatste plaats: We hebben natuurlijk enorm genoten van de berichtjes en sms-jes van iedereen die met ons meegeleefd heeft. Dat waren voor ons toch altijd weer cadeautjes om te lezen, waarvoor dank.

En nu? Gewoon weer naar het werk volgende week. Dat zal ook wel even omschakelen zijn. Zeker omdat we eigenlijk nog niet naar huis terug verlangden. Even waren we nog in de verleiding toen we het verkeersbord van de foto tegenkwamen om rechtsomkeert te maken, maar dat hebben we toch maar niet gedaan. Het houdt een keer op toch? Een collega maakte misschien nog wel de meest treffende opmerking. Die zei: "Ach, bij jullie is dat geen einde, maar gewoon een opmaat voor iets nieuws.". En zo is het maar net!

Laatste groeten

9 opmerkingen:

 1. Hoi lieverds,

  Ja ook voor ons thuisblijvers zal het afkicken zijn: niet meer even de blog bekijken en genieten van jullie verhalen ... Ook ons werkleven wordt daardoor saaier ...;-).
  Maar o wat vind ik het gezellig dat ik jullie nu weer regelmatig zal zien.
  Heel veel sterkte met het oppakken van de draad en op naar het volgende avontuur. Jullie bedenken vast wel wat en kunnen dan weer leuk iets gaan regelen, plannen en daarvan genieten.
  En dan voor het laatst op deze manier:

  Knuffel x3 van Anne-Marie en Beer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wekom thuis!

  Wat zal het wennen zijn om weer in het dagelijkse ritme te komen. Maar jullie kunnen terugkijken op een geweldige tijd!! En alvast nadenken over een nieuw avontuur.

  Ik spreek je volgende week nog wel. Kletsen we even live bij als je weer op het werk bent.

  Groet, Plien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom thuis! Ik zou graag je gezicht willen zien als het welbekende "Goeiemorgen!" door Arnhem-Noord galmt. Gelukkig wennen sommige dingen nooit he?
  Ik ben benieuwd naar het boekformaat van deze queeste.

  groeten,
  Freddie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de martino's uit oss11 augustus 2010 om 18:09

  welkom thuis lieverds

  we hebben de verhalen gelezen, ontzettend mooi om deze ervaring van jullie mee te mogen lezen
  hopelijk zien we jullie weer snel

  veel liefs van ons feesie zaterdag????

  Antonio Monique en Luca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo lieve reizigers

  Welkom thuis.. Wil jullie even hartelijk bedanken voor de heerlijke verhalen en foto's waarvan wij hebben mee mogen genieten.
  Ja het zit erop , maar ach er komt vast weer iets nieuws op jullie pad.. Zuid-Afrika misschien????? He Bas zeg maar tegen mamma en pappa dat je de olifanten en de giraffen wilt zien in het wild.. Nou lieverds tot snel.. xxxx vanuit het zalige en gezellige mooie zuid-afrika Yvonne en Alwin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hai luitjes,

  Ja nu geen reizigers of anderzins meer....voor een tijdje althans! Dank voor het meebeleven van jullie heerlijke, onbezorgde(?) reis zonder calamiteiten of ziekte...de kleine srubbelingen die het wagentje van Jacqueline af en toe had, maakte het wel een beetje spannend! Als goede raad: wen maar niet te snel aan de dagelijkse routine, nagenieten is zo heerlijk!!
  Bel jullie binnenkort wel weer 's op, ff jullie stemmen weer horen...dus tot dan!
  vele hartelijke en rotterdamse groeten,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 2e poging:

  Hoi lieve luitjes Wim Jacq. en Bas,

  Welkom thuis in Arnhem, zal wel weer wennen zijn, maar het is inmiddels al weer 4 dagen geleden...:-).
  Fijn dat alles zo goed is gegaan en ik heb genoten van al jullie verhalen.

  Hartelijke groet uit Woerden,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Steve, Jolanda, Anne en Manon16 augustus 2010 om 07:56

  Hallo vakantiegangers,
  Welkom thuis. Hartelijk dank voor het meebeleven van jullie heerlijke vakantie.
  We zijn heel erg benieuwd waar het de volgende keer heen gaat.
  We wensen jullie een goede start in het normale leven.
  Lieve groetjes van Steve, Jolanda, Anne en Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dag avonturiers,

  Wat een mooie reis hebben jullie gemaakt en geweldig dat jullie de moeite nemen om er gelijk op zo'n manier verslag van te doen, lijkt wel een documentaire.

  We hebben ook van genoten!

  Groetjes uit Vaassen van Olaf, Dianne, Pim en Luuk

  BeantwoordenVerwijderen