dinsdag 18 mei 2010

Boompjes met saus

Er is hier een mevrouw die zit alleen maar in een stoel. En die stoel heeft grote wielen. In het midden van elk wiel zit een knop. Als ik erop drukt hoor je piep, en gaan er lampjes branden. Spannend! Samen zijn we gaan racen. Zij in de stoel met wielen en ik met mijn Winnie de Pooh auto. Heuvel op en heuvel af. Soms kon ik zelfs winnen!

En raar hoor: Sommige meisjes hier gaan mij zomaar ineens zoenen. Ik heb nergens om gevraagd maar opeens: SMAK. Ik moet niet veel hebben van die kleffe nattigheid. Tenslotte heb ik thuis al een vriendin! Het is wel leuk om met ze te spelen.

Als we nu met het autootje gaan rijden, ziet alles er opeens heel anders uit. Wegje omhoog. Wegje omlaag. Bochtje naar links. Bochtje naar rechts. Mamma pruttelt lekker door met het autootje. Ik roep regelmatig “Whoeiiii” van plezier!

Het happen gaat hier lekker. Gisteren nog met een mijnheer chippies zitten eten. Mamma en Pappa zeggen dan dat ik goed kan “snaaien”. Alleen de “s” kan ik nog niet zo goed uitspreken, en dan moeten ze steeds lachen… Soms krijg ik zomaar een koekje of een snoepje van iemand. Jummie! En vanavond heeft papa boompjes gekookt. Die smaken extra lekker met saus. Weten jullie wat dit is?

Smakkerd van Basje

2 opmerkingen:

 1. Hoi Bas,
  Heb jij zulke lekkere boompjes gegeten? Daar houdt mama ook zo van hè? Maar met een sausje zal de broccoli mama toch ook wel een beetje smaken ....
  En dat je een kleine snaaier bent, dat wist ik wel. Voordat je hier in Nederland terugkomt is het toch wel makkelijk als je ook de 's' kan zeggen, want anders zijn papa en mama niet de enigen die lachten.
  Geniet van het autootje en alle bochtjes en hellingen. Als jij dan lekker blijft lachen, kan mama gewoon blijven doortuffen al is het in z'n 1.
  Lieve Bas, dikke kus van mij voor jou en ook een knuffel voor papa en mama.
  Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Wim , Jacqueline en Bas,
  Wij volgen jullie avontuurlijke tocht door europa!!
  Veel plezier en toch een beetje oppassen!!
  groetjes Vladimir en Cobie van Bed and breakfast Arcen

  BeantwoordenVerwijderen