donderdag 6 mei 2010

Inpakken (en wegwezen!)

De afgelopen dagen stonden in het teken van schoonmaken, boodschappen doen en spullen pakken, zelfs 's nachts in mijn dromen. Gelukkig zijn we ruim op tijd met alles begonnen, dus volgens mij zijn we er nu helemaal klaar voor! Over een paar uurtjes trekken we definitief de deur achter ons dicht...

Gisteren hebben we de meeste spullen al in m'n karretje geladen. Nu is de laadbak aardig groot, maar het nadeel is dan ook dat je alle ruimte gaat gebruiken. Dus zelfs Bas z'n loopauto en potje gaan mee!

Bas heeft net nog even bij z'n vriendinnetje Maja bij de buurvrouw op de hoek gespeeld. Die zal hij best gaan missen, net als Opa, de Oma's en de lieve buurtjes. Maar aan de andere kant: Hij heeft wel drie maanden lang de onverdeelde aandacht van zijn Pappa en Mamma!

We vertrekken na de lunch naar Arcen, Wim met de fiets en ik met Bas in m'n karretje. We overnachten daar in een Bed and Breakfast, waarvan de eigenaar van Macedonische origine is. Hij verzorgt vanavond een Macedonisch diner. Ik ben benieuwd wat dat wordt, geen idee wat je dan voorgeschoteld krijgt, maar we laten ons verrassen.

Morgen gaan we dan door naar Düsseldorf, waar we aan het einde van de dag op de autotrein naar Italië stappen. Als het goed is staan we dan op zaterdagochtend om tien uur in Verona. En de weersverwachtingen zijn goed daar voor de komende dagen. Zon, 23 graden en weinig wind. We hebben er zin in, dat snappen jullie wel!

Tot later.

2 opmerkingen:

 1. Hoi alledrie,
  Bijna, nog eventjes, dan mogen jullie weg .... uit dit koude stukje Europa op weg naar een warmer plekje. En zo te zien kan er nog meer bij in je karretje. Fijn voor Bas dat hij zijn botsauto ook mee heeft!
  Ik hoop snel weer wat te horen / lezen (vanuit Verona???). Eet smakelijk van de Macedonische maaltijd en nogmaals veel plezier.
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Steve, Jolanda, Anne en Manon8 mei 2010 om 07:52

  Hallo Jacqueline, Wim en lieve Basje,
  Ook wij willen jullie natuurlijk en een heel fijne vakantie wensen, met leuke avonturen, lekker eten en heel veel mooi weer.
  Leuk en lief dat wij mogen meegenieten van jullie belevenissen.
  Goede reis en veel plezier wensen jullie
  Steve, Jolanda, Anne en Manon

  BeantwoordenVerwijderen