maandag 24 mei 2010

Meer, meer!

Hallo, hier ben ik weer. Ik ben een tijdje terug met een hele grote auto meegeweest. Die grote auto ging steeds stoppen. En dan stapten er soms mensen in. En soms mensen uit. Die mensen moesten erg lachen als ik "Tsjiao, tsjiao" zei, ik weet ook niet waarom. Als ik op een knopje drukte, ging er een lampje branden. Daarna moesten we snel de grote auto uit. Ik vond wel heel spannend!

We kwamen toen ergens waar heel veel mensen waren. En veel winkels. Soms verkochten ze er speelgoed, maar meestal niet. En weet je wat het mooiste daar was? Ze hadden er een trap. Maar geen gewone. Maar eentje die vanzelf omhoog ging! En een andere weer omlaag. Met Pappa samen ben ik wel tien keer op en neer geweest. Dat was feest. En toen Pappa er mee stopte, moest ik heel hard huilen. "Meer, meer!" riep ik toen heel hard. Maar Pappa ging gewoon een broodje eten.

En Pappa heeft een ding met knopjes. Daar gaat hij dan op drukken. En dan houdt hij het ding aan zijn oor. En dan gaat hij praten. Soms heel lang praten. Hij praat dan vaak met Oma. Ik krijg dan achteraf altijd een knuffel van hem. "Van Oma!" zegt hij dan. Alleen mag ik nooit op de knopjes drukken. En dan wil ik zo graag...

Tsjiao!

P.S. De foto's komen nog, ik kan hier niet "uploaden" of zoiets...

1 opmerking:

 1. Hoi Basje,
  Flauw hè dat je niet altijd alles krijgt wat je wilt. Maar ja, papa had natuurlijk wel erge honger en moest daarom een broodje eten. En die trappen ... die heb je nog wel op meer plaatsen, dus een volgende keer kan je weer met papa die trappen op en af ...
  In ieder geval heb je het we naar je zin zo op vakantie met papa en mama als ik dat allemaal zo lees en de knuffels van oma krijg je ook nog steeds. En van mij natuurlijk ook want ik mis je wel hoor.
  Dus ... dikke knuffel van mij en een stevige poot van Beer. Ook voor papa en mama.
  Dag lieverd! Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen