dinsdag 29 juni 2010

Springen!

Hallo, daar ben ik weer. Pappa en Mamma moeten vaak naar de winkel. Om eten te kopen. En drinken. En snackies. En fruitjes. Meestal vind ik dat wel leuk. Want dan mag ik in het karretje rijden. Pappa doet het karretje dan andersom met duwen. Dan kan ik alles nog beter zien. Maar pas waren we in een winkel waar ze wel een héle mooie kar hadden. Niet zo'n gewone, maar een échte auto! Met een stuurtje. En een claxon. En een gordeltje, zodat ik er niet uit kon vallen. Dat was helemaal te gek. Ik denk dat Pappa en Mamma nog nooit zo rustig boodschappen gedaan hebben. En toen ik er uit moest, heb ik heel hard gehuild.

En ik ben pas naar een feest geweest met muziek en met allemaal kindjes. Daar kon je allemaal spelletjes doen. En daar hebben ze op mijn gezicht gekleurd. Ik mocht kiezen wat ik wilde zijn. Mij leek een tijger wel leuk. Een juffrouw ging toen met potloodjes van alles op mijn gezicht doen. Ik moest heel stil blijven zitten. Maar dat heb ik heel goed gedaan zeiden Pappa en Mamma. Die waren helemaal trots. Het was wel gek toen ik mijzelf in de spiegel terug zag. En 's avonds moest Mamma heel hard poetsen om de kleurtjes er weer af te krijgen!

In ons tentje mag ik altijd springen op het luchtbed van Pappa en Mamma. Dat is leuk. Mijn schoentjes moeten dan wel uit. Maar de camping waar we nu staan heeft wel een héél groot luchtbed. En het ligt gewoon op het grasveld bij de speeltuin. "Dat is een springkussen" zei Pappa, maar ik vind het gewoon een groot luchtbed. Het heeft allemaal vrolijke kleurtjes. En je kan er fijn op rennen en springen. Er waren ook nog andere kindjes om mee te spelen. Na een tijdje kwam Mamma er ook gezellig bij. Die had na een tijdje springen net zo'n rood hoofd als ik. Raar mens die moeder van mij...

Tijgergroeten

2 opmerkingen:

 1. Hmm, we gaan jullie nu echt goed volgen waar jullie op de route zijn. We krijgen al zin in de vakantie. Nieké en Kyra willen heel graag met Bas op het springkussen springen. Maar ja, die heb je niet op iedere camping ben ik bang. Goed om te lezen dat jullie een lekker ritme hebben en volop genieten. Tot gauw! Ellen (van Line)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, tijgerkoppie,
  je hebt wel de vakantie van je leven hoor. Ik zal snel dit berichtje printen en opsturen naar oma Nel, want die foto's zijn echt geweldig! Dan hoeft oma nel ook niet zo lang te wachten op bericht. Vindt zij ook wel fijn!
  En over een paar dagen komen opa en oma ook naar je toe. Misschien is er op een volgende camping ook wel een heel groot springluchtbed. Dan kan je samen met oma springen daarop springen. Je mama heeft het tenslotte niet van een vreemde ....
  Knuffel van mij voor jou en een poot van Beer!
  Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen